diumenge, 24 de març del 2013

Benvinguda

Aquest blog és resultat a la meva afició per la cocteleria i tot el que envolta el ritual de preparar un combinat. Ja sigui preparat a la barra d'una cocteleria clàssica, o al marbre de la cuina de casa. 
Aquest espai vol fer la funció d'organitzar tot el contingut i aprenentage envers a la cocteleria i a la vegada vol apropar aquest plaer a tothom que hi estigui interessat.


El cocktail fins fa ben poc el relacionavem a una cosa antiga, exclusiva o de luxe, que en preniem de tant en tant. Ens rememorava a altres ambients poc propers, com són els antics bars plens de fum, clubs de jazz, cabarets, les celebrities, el luxe de Hollywood, Hawaï, els hotels de luxe, smokings i James Bond. 



A l'actualitat el cocktail està de moda, i amb la moda la gent s'ha apropat als combinats més elaborats. Barcelona compta amb un grup important de noves cocteleries, afegint-se a les més clàssiques. Fins i tot els bars de sota de casa es veuen obligats per la competència a ampliar el ventall de begudes, substituïnt les ginebres o els vodkes més primitius per altres considerats premium. 

Molts bars motivats per la crisi s'han animat a millorar el seu servei oferint cocktails en comptes de cubates, substituïnt gots de tub per gots de sidra o copa balón. Afegint-li botànics als gin tònics, pell de cítrics, bitters...



L'obertura del món de la cocteleria a un públic més general ha fet que aquesta hagi crescut en possibilitats i en varietat, donant lloc a un nou escenari on nosaltres, els consumidors, ens veiem beneficiats. 
Aprofitem-nos!


Fins aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada