Amb els primers anys de la llei seca als EUA, molts americans viatjaven a Cuba, entre altres coses, a beure alcohol sense restriccions. A La Habana, al bar La Bodeguita del Medio van popularitzar el Mojito. Ron, menta, sucre i suc de lima.
Aquesta es van convertir en beguda de moda, ja que recordava al Mint Julep popular als EUA abans de la llei seca. El Mint Julep combinava la menta i el sucre amb bourbon.
El Mojito originari es serveix en un got long drink. A mi m'agrada beure´l en got ample, i utilitzo un got tipus old fashioned o de zurito.
Ingredients:
Elaboració:
- Servim en el got les fulles de menta, el sucre i possem el suc de lima i el cop d'angostura.
- Amb el morter aixafem el sucre amb la menta i el suc.
- Afegim 3 cl de ron blanc i posem gel picat i removem.
- Posem 2 cl de ron i més gel i removem.
- Afegim soda fins a dalt.
- Decorem el cocktail amb una fulla de menta i dues canyetes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada